2016年 07月 30日
#6 春夏カリナリー回想録 バーガーフェスティバル |
今年、どういう訳かバーガーフェスティバルが盛り上がっています。
これはハルミチーズと、ポートベローマッシュルーム。
Somehow we've started having burgers at home. This was Halloumi
cheese and portbello mushroom burger with sautéed onion and tomato.
プルドポークやプルドチキンが流行しているようです。 クリスは基本
ベジタリアンなんですが(ビジュアルと食感が理由)、以前友達の家で
出されたプルドポークを試しに食べてみたらとても美味しかったようで、
それ以来時々なら豚もOK:)特に夏場、豚のビタミンB2大切です。
This is my favourite, pulled pork. Pulled pork and pulled chicken
have been popular in the UK in recent years. Thanks to Anne-Marie's
wonderful pork dish, Chris started eating pork.
ラブリーな週末を♬
We get the rolls from our local Portuguese bakery, a shop we depend
on every week for great food. Muito obrigada ♬
Have a lovely weekend!!
by oliverlocca
| 2016-07-30 00:01
| 食 food